Együttműködés
Kiemelt

Petricskó Zoltán a polgármesterjelöltünk

Kedves Szentendreiek! Kedves Barátaim!

Ezúton szeretném számotokra megerősíteni, hogy polgármesterjelöltként indulok a június 9-i választásokon, ahogy ezt a Szentendre Összeköt mozgalom március 1-jei zászlóbontó eseményén már bejelentettem. Teszem mindezt azért, mert sokadmagammal úgy gondolom, hogy Szentendre jelenleg nincs jó irányban.

Szentendre az otthonom

Számomra a legszebb város a Dunakanyarban. Büszke vagyok sokszínűségére, történelmi hagyományaira, művészeti örökségére, turisztikailag is elsőrangú látnivalóira.

Mi mindannyian, akik itt élünk tudjuk, hogy a hagyományaink megőrzése mellett, mindennapjaink megélésére, Szentendre élhetővé tételére, gyermekeinkre, az idősekre külön figyelmet kell fordítanunk.

Tisztában vagyok vele, hogy az értékeink megőrzése mellett, egy olyan várost kell építenünk, ami bárkinek, aki itt él, és aki Szentendrére költözik, meghitt, kényelmes otthonává váljon. Arra törekszem, hogy olyan városvezetése legyen városunknak, akik a közösség érdekeiben cselekszenek.

Jómagam, magánemberként is igyekszem tenni tágabb környezetemért, mert úgy érzem ez a küldetésem, továbbá hiszem, hogy csak ez vezet előre.

Célok

Sok megoldandó feladat áll előttünk: az agglomerációból fakadó tömegközlekedési problémák, a helyi infrastruktúra fejlesztés, a szolgáltatások bővítése, az értékmegőrzés, a lokális erőforrások bővítése, hogy csak a nagyobb dolgokat említsem…

Meggyőződésem, hogy a helyi politikai csatározásokat szögre kell akasztanunk, és egy olyan összefogásra van szükségünk, ami felülemelkedik ezeken. Ebből fakadóan döntöttem úgy, hogy jelöltségemet a Szentedre Összeköt mozgalommal fogom elvállalni, amely elfogadja konzervatív hátteremet, valamint szakértői támogatást nyújt a következő években, mert ez az igazi Szentendre, ez az, ami igazán összeköt bennünket!

Számítok minden szentendrei támogatására, akik szeretnék Szentendre értékeit újrateremteni!

Köszönettel:

Petricskó Zoltán
polgármesterjelölt
a Szentendre Összeköt mozgalom alapítója, alelnöke

Kapcsolódó cikkek